Uw bedrijf hoeft niet groot te zijn om de loonadministratie uit te besteden aan Pelkadvies Of u nu één, tien of honderd werknemers heeft, u bent bij Pelkadvies aan het juiste adres. Bij Pelkadvies profiteert u van een zeer volledige dienstverlening voor een all-in prijs van 10,- euro per strook. Pelkadvies is een full-service salarisverwerker voor de uitbesteding van de complete loonadministratie.

Waar kiest u voor:

  • Heldere all-in prijs van 10,- euro per strook
  • Persoonlijk en deskundig advies
  • Ervaring in vele sectoren, experts in zorg
  • Geen opstartkosten
  • Geen opzegtermijn
  • Geen kleine letters, geen verborgen kosten

Rekenvoorbeelden

Uitzendbureau met 25 stroken per week

Voor bedrijven met gemiddeld meer dan 15 stroken per week loonverwerking kunnen individuele prijsafspraken worden gemaakt. De uitgangspunten blijven hetzelfde enkel de prijs wordt naar beneden bijgesteld..

Holding met één directeur groot aandeelhouder

Dit bedrijf zal zij Pelkadvies 120,- euro per jaar kwijt zijn

Kapsalon met één vaste werknemer en een oproepkrachten die in mei juli en augustus werkt

In de maanden dat de oproepkracht werkt zal de nota 20,- euro bedragen in de andere maanden zal slechts 10,- euro worden gefactureerd. Dit is ongeacht het aantal mutaties (gegevens werknemer, declaraties, meeruren, overwerkuren,..). De pensioenaangifte wordt kosteloos door Pelkadvies verzorgt.
Kosten op jaarbasis: 150,- euro

Restaurant met 12 oproepkrachten met veel personeelswisselingen

Personeelswisselingen leiden niet tot extra kosten alleen de stroken zijn van belang. Indien er 6 werknemers in juli een strook ontvangen zal de factuur niet meer als 60 euro bedragen. Bij gemiddeld 5 werknemers die maandelijks worden opgeroepen zullen de kosten op jaarbasis op 600,- euro uitkomen.