Meedoen aan een aanbesteding vergt flinke investeringen. Zorg dat die maximaal renderen door elke aanbesteding te evalueren. Zo voorkom je gemiste kansen en verhoog je je kansen op succes. Pelk Advies voert je stap voor stap door het hele aanbestedingsproces. We stellen óók de lastige de vragen! Zo komen we tot een vlijmscherpe analyse en trekken we concrete conclusies voor de volgende keer.

Bij het inschrijven op een aanbesteding vraagt elk onderdeel een andere vakbekwaamheid, maar door de overdracht van werkzaamheden gaan tijd en energie vaak verloren. Wij werken kostenefficiënt en voorkomen tijdverlies door onze slimme manier van werken. Daarom sluiten we bij voorkeur heel vroeg in jullie traject aan. Het liefst zelfs meteen al, zodat we jullie nauwkeurig kunnen ondersteunen.

Ons team realiseert een succesvolle inschrijving op een aanbesteding in zo min mogelijk tijd. In de afgelopen vier jaar hebben we meer dan 200 inschrijvende partijen ondersteund. Met al deze ervaring weten we vooraf al waar de kans op vastlopen later in het traject groot is. Dit voorkomen we door vooraf slimme maatregelen te nemen en vooruit te plannen.

Ondersteuning in aanbestedingstrajecten vergt maatwerk, neem daarom contact op met Pelk Advies om de mogelijkheden te bespreken.