ADMINISTRATIE

Als ondernemer heeft het voeren van de financiële administratie niet uw hoogste prioriteit. Maar zonder een betrouwbare administratie heeft u geen goed inzicht in uw financiën en loopt u het risico dat u niet de juiste keuzes maakt voor uw onderneming. Laat uw administratie daarom geheel of gedeeltelijk verzorgen door de specialisten van Pelk Advies. Dan zijn uw financiële zaken van begin tot eind goed geregeld, en heeft u meer tijd om te ondernemen.

VOLWAARDIG PARTNER

Uw administratie en de processen daaromheen zijn essentieel voor het gezond houden, bijsturen en laten groeien van uw onderneming. De specialisten van Pelk Advies begrijpen dat. Zij bezitten een schat aan kennis, waarmee zij kansen kunnen creëren voor uw onderneming. Niet alleen op het gebied van administratieve dienstverlening, maar ook op organisatorisch, fiscaal en juridisch gebied. Daarom kijken zij bij het verzorgen van uw financiële administratie ook mee op deze gebieden. Zo kunnen wij u als volwaardig partner nog beter adviseren.

DIENSTVERLENING OP MAAT

Wilt u dat wij uw administratie geheel verzorgen, gedeeltelijk verzorgen of alleen monitoren? En wilt u online werken, offline werken of een combinatie van beide? Alles is mogelijk. De specialisten van Pelk Advies inventariseren uw wensen en passen onze administratieve dienstverlening daarop aan. Op die manier zorgen wij er niet alleen voor dat uw financiële administratie snel en efficiënt bijgehouden wordt, maar dat deze ook nog eens aan al uw verwachtingen voldoet. Administratieve dienstverlening op maat.

Boekhouding uitbesteden

Het uitbesteden aan onze profesionele boekhouders betekent dat u zich kunt richten op uw kerntaak: ondernemen. Wij zorgen ervoor dat u een geordend en professioneel overzicht krijgt van uw inkomsten en uitgaven. Hierbij maken wij gebruik van online- boekhoudsoftware. Pelk Advies ondersteunt u met de oplossing die het meest aansluit bij uw administratieve wensen.

Bent u op zoek naar een administratief en boekhoudkundig specialist? Dan willen we u graag uitnodigen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. U heeft dan de mogelijkheid om de samenwerking te verkennen, en er zeker van te zijn dat uw gevoel bij ons het juiste is.

Wilt u meer weten over administratiekantoor Pelk Advies en de manieren waarop onze specialisten u ondersteuning bieden? Neem dan contact met ons op.

Pelk Advies ondersteunt ondernemers met het verzorgen van de administratie. Voor u een bijzaak? Voor Pelk Advies een hoofdzaak!

Ieder bedrijf is anders. En de ondersteuning die we bieden is dus ook voor elk bedrijf anders. Daarom overleggen we altijd wat uw wensen en mogelijkheden zijn, waarna we een samenwerking uitzetten die precies op maat is.

Wilt u de dagelijkse boekhouding in eigen beheer te houden, maar de jaarrekening en het indienen van uw fiscale aangiften aan Pelk Advies overlaten?

Geen probleem.

En wilt u liever helemaal geen zorgen? Dan is ook een financieel administratieve totaaloplossing zeker aan ons toevertrouwd.

Na afloop van het boekjaar stelt Pelk Advies de jaarrekening samen voor uw onderneming. Dit gebeurt volgens de algemeen aanvaarde richtlijnen, zoals geformuleerd in het Burgerlijk Wetboek en gepubliceerd door de Raad voor de Jaarverslaggeving.

Indien van toepassing, worden de jaarrekeningen van uw groepsmaatschappijen geconsolideerd met die van uw beheersmaatschappij.

Publicatie jaarrekening

Indien nodig stelt Pelk Advies na het vaststellen van de jaarrekening ook een publicatierapport voor u op. Dit is nodig voor de deponering in het Handelsregister bij de Kamer van Koophandel. Pelk Advies maakt voor het samenstellen van uw publicatie jaarrekening gebruik van de moderne standaard